My Daily Fashion Dosis

LIFESTYLE // 5 REDENEN WAAROM EEN MATRAS LEASEN BIJ CLUB 9 SLEEP SERVICE BETER IS DAN KOPEN

Carmenl 30 juni 2019 home, Inspiration, lifestyle Geen reacties

Een matras leasen?! Club 9? WTF?!! Club 9 is dé nieuw manier van slapen! Ja, een matras leasen klinkt misschien een beetje raar, maar niets is minder waar! Een matras leasen bij Club 9 heeft zoveel meer voordelen dan een matras kopen. Voor minder dan tien euro per maand is alles wat je nodig hebt om uitgerust wakker te worden geregeld! Ik heb mijn matras van Club 9 Sleep Service al binnen en ben nog nooit zo heerlijk en zorgeloos wakker geworden. Ik ben er zeker van! Een matras leasen is zoveel beter dan kopen. Waarom? Lees maar even mee…

CLUB 9 SLEEP SERVICE 650

1. Je pakt voordeel met de prijs
Voor €9,99 per maand lease je bij Club 9 Sleep Service een goede en kwalitatieve matras. Hoe chill is dat?!! Je bent maar minder dan een tientje kwijt per maand voor de leukste hobby die er is! Slapen!! Dit is zoveel beter dan het eenmalig aanschaffen van een dure matras. Daarnaast krijg je bij Club 9 om de 5 jaar een nieuwe matras bezorgd! Dat is dus elke ochtend onbezorgd wakker worden ;-)


CLUB 9 SLEEP SERVICE 3 650

2. Een matras leasen is beter voor het milieu.
Tegenwoordig zie je allemaal one-size-fits all matrassen de markt bestijgen. Scherpe prijzen, vandaag besteld morgen in huis en gratis bezorgd. Alleen wordt er helaas één heel belangrijk onderdeel over het hoofd gezien. De houdbaarheid/hygiëne en het verwerken van deze enorme afval na het gebruik. Bij Club 9 wordt je dus iedere 5 jaar voorzien van een fris en nieuw matras. Ze nemen de oude matras weer mee en zorgen ervoor dat dit zo goed mogelijk gerecycled en verwerkt wordt. De ambitie van Club 9 is geen afval meer maar 100% recycling. Nu kan je heerlijk slapen en werk je ook nog eens mee aan een beter milieu!

CLUB 9 SLEEP SERVICE 2 650

3. Het is hygiënischer en gezonder
Heb jij al 5 jaar dezelfde matras? Weet je wel hoe vies dat is? Het is in ieder geval zeker niet fris. Onbewust zijn we allemaal kleine viezeriken. We denken er niet aan dat je eigenlijk je matras elke 5 jaar moet vervangen. We verliezen namelijk super veel vocht als we slapen en helaas…vocht betekent schimmels. Naast het groeien van deze paddenstoelen op je matras verlies je ook kilo’s huidschilfers per jaar. Ja, lekker verhaaltje dit! Conclusie: niet zo lekker voor je gezondheid. Uitkomst: Een matras leasen!! Door op tijd je matras te vervangen blijft de kwaliteit behouden en slaap je een stuk gezonder.

CLUB 9 SLEEP SERVICE 5 650

4. Club 9 levert topkwaliteit.
Het Club 9 matras is 25cm dik (heerlijk zon dikke matras) en heeft 3 verschillende comfortlagen (rug slaper, draaier en buikslaper) waaruit je kunt kiezen. Ik vind het helemaal top dat je afhankelijk van jouw slaaphouding de beste comfort laag kan kiezen. Kwaliteit voor iedereen! Daarnaast mag je 100 nachten proefslapen. 100% niet goed, geld terug garantie. Ik heb in ieder geval geen 100 nachten nodig om te weten dat de Club 9 matras echt mega lekker slaapt. Gaaaappp! Ik heb nu al weer zin om in mijn bedje te duiken.

CLUB 9 SLEEP SERVICE 4 650

5. Een matras leasen bij Club 9 Sleep Service is WIN-WIN!
Club 9 heeft het slapen opnieuw uitgevonden. Het leasen van een matras is beter voor het milieu, je gezondheid en voor je bankrekening. Ik zei het toch? Alleen maar voordelen. Dus be smart en be lazy!

Ik slaap al nachten heerlijk op mijn buikslaper matras. Wil jij ook onbezorgd slapen en wakker worden in jouw favoriete slaaphouding? Wordt ook lid van Club 9 en krijgt nu 5% korting op je abonnement met kortingscode S97K-Q8D9-QWYL

Slaap lekker!

Leave A Response