My Daily Fashion Dosis

LIFESTYLE // DATINGAPP HAPPN

Carmenl 16 maart 2018 Geen categorie Geen reacties

Voor mijn werk als online influencer en content creator ben ik bijna dagelijks in Amsterdam. Ik ga van afspraak naar afspraak en reis daardoor heel Amsterdam door. Aangezien ik nog vrijgezel ben zeggen vaak mensen tegen mij; Hoe kan het dat je nog geen vriend hebt? Je komt toch super veel mensen tegen met je werk en prive? In Amsterdam wonen toch leuke en knappe mannen?

HAPPN 6 650

Ja, zeker! Ik kom veel mensen tegen in mijn werk en natuurlijk ook als ik op de Amsterdamse grachten loop. Ik zie best veel knappe mannen als ik op straat loop. Alleen…. als ik een leuke jongen of man zie, durf ik daar niet zomaar meteen op af te stappen hoor!

Misschien heeft hij al een vriendin of misschien is hij wel helemaal niet geinteresseerd in mij. Hij ziet me al aankomen… Nee, dat is helemaal niks voor mij. Ik ben daar veel te verlegen voor.

HAPPN 5 650

Gelukkig hoef ik deze stap tegenwoordig zelf niet meer te zetten. Door de datingapp Happn kan ik na het zien van een ‘hottie’ meteen checken of hij mijn pad is gekruist.

HAPPN 1 new

Happn is dus een dating app, het is een app die je mensen laat zie waar je het pad mee heb gekruist. Als je een leuk iemand hebt gezien in een cafe / bar / bus/ straat of waar dan ook dan laat deze app je met diegene koppelen!

HAPPN 4 650

Na het liken van de knappe man is het even spannend en afwachten of hij jou ook leuk vindt en als dit het geval is heb je een crush! YES, ITS A CRUSH! Nu kan het gesprek beginnen! Ik vind dit zoveel minder eng dan in het echt iemand aanspreken.

Happn new 2

Ik kan nu rustig vanuit mijn eigen huisje een leuk gesprek beginnen en die leuke jongen die ik vandaag ben tegen gekomen al wat beter leren kennen.

HAPPN 3 650

Hihi ik wordt zelfs achter mijn telefoonscherm er een beetje verlegen van… Hij vraagt me op date! Hoe snel kan het gaan? Ik ben zo blij! Door Happn kan ik met die leuke jongen afspreken, waar ik normaal gesproken nooit op af zou stappen!

Ben jij in real life ook een beetje verlegen? en vind je het ook eng om zomaar in het dagelijkse leven op je droomman af te stappen? Download dan gratis de Happn app! en wie weet! Misschien heb jij binnenkort ook wel een date met je droomman.

Oke, ik ga nog even verder appen, dit is veels te leuk! hihi!

Leave A Response