My Daily Fashion Dosis

LIFESTYLE // DISARONNO WEARS DIESEL

Carmenl 19 september 2019 Fashion, food, Inspiration, lifestyle, party Geen reacties

Disaronno Wears Diesel, dat klinkt echt als muziek in mijn oren. Mijn 2 favoriete Italiaanse merken gaan samenwerken. Hoe leuk?! Het is de 7e samenwerking dat Disaronno doet met een groot Italiaans modemerk. Elk jaar kiest Disaronno voor een groot Italiaans modemerk dat de limited edition fles van de buitenland mag voorzien. Zo hebben al bijzondere designs van Versace tot Cavalli de fles mogen versieren, maar deze keer is het de beurt aan het toffe fashion en denim merk Diesel.

Disaronno 1 630

Hoe gaaf is deze limited edition fles van Disaronno? Als echte Disaronno en Diesel denim lover ben ik helemaal gek van dit design. Ik vind hem mega tof geworden. Diesel heeft voor deze fles gekozen voor een opvallend blauw camouflage denim patroon. Het textiel waar Diesel wereldberoemd mee is geworden. Het is de perfecte mix van Italiaanse stijl en moderniteit waar beide merken voor staan. Deze limited edition fles mag bij mij wel in de woonkamer staan!

disaronno 4 630

Naast de fashionable limited edition fles is er dit jaar ook weer een speciale cocktail ontwikkeld, de Disaronno Wears Diesel cocktail. Als echte Disaronno liefhebber was ik mega benieuwd naar deze cocktail dus ben ik meteen maar aan de slag gegaan…

Disaronno Wears Diesel Cocktail Benodigdheden
- Natuurlijk de Disaronno Wears Diesel limited edition (50ml)
– Jamaica Rum overproof (20ml)
– Limoensap (30ml)
– Passievruchtsiroop (20ml)
– 8 muntblaadjes
– Crushed Ice
– Frambozen

Disaronno 2 630

Meng in een groot glas of cocktail shaker 50ml Disaronno, 20ml Jamaica Rum overproof, 30m Limoensap en 20ml passievruchtsiroop. Roer of shake de ingredienten door elkaar en voeg daarna wat crushed ice en de muntblaadjes toe. Versier je cocktail met wat extra munt en frambozen en je lekkere fashionable cocktail is klaar, dus slurpen maar!

disaronno 5 630

De speciale Disaronno Wears Diesel cocktail is super lekker. Mijn vriendje kon er ook niet van afblijven ;-) Ben jij net zo gek van deze Disaronno limited edition als ik of/en wil je deze speciale cocktail ook eens proberen? De Disaronno Wears Diesel is nu te koop bij Nederlandse slijterijen. Naast deze ‘grote’ Limited Edition Disaronno fles zijn er ook 2 hele mooie sets Disaronno Wears Diesel miniatuurverpakkingen verkrijgbaar. Ze zijn verpakt per 2 stuks in 6 verschillende denimtinten. Leuk om als kado te geven of gewoon als kadootje voor jezelf! Cheers!

Leave A Response