My Daily Fashion Dosis

LIFESTYLE & FOOD // 3 REDENEN WAAROM JE DR.VEGGIE MOET UITPROBEREN

Carmenl 15 september 2019 food, Geen categorie, Health, lifestyle Geen reacties

Een gezondere levensstijl daar streven we toch allemaal naar? Ik in ieder geval wel! Ik probeer zo fit en gezond mogelijk te blijven door regelmatig te sporten, te mediteren, positief te blijven en mijn lichaam te belonen met gezonde voeding. Aangezien ik een erg druk schema heb, zoals waarschijnlijk velen, vind ik het belangrijk dat gezonde voeding niet te moeilijk moet zijn en teveel tijd moet kosten. Sinds kort drink ik daarom dagelijks een flesje Dr.Veggie. Een flesje boordevol vitamines, mineralen en gezonde enzymen ontwikkeld voor je dagelijkse portie groente. Super lekker en gezond! Maar dat niet alleen… Er zijn minstens nog 3 goede redenen waarom ik Dr.Veggie heb toegevoegd aan mijn dagelijks leven en waarom jij Dr.Veggie ook eens zou moeten uitproberen.

Dr veggie 630

1. Dr.Veggie draagt bij aan een gezonde levensstijl.
Zoals ik al zei Dr.Veggie zit boordevol vitamines, mineralen en gezonde enzymen. Elk flesje bevat het dagelijkse portie groente dat je nodig hebt waardoor het er voor zorgt dat je alles uit je lichaam kunt halen wat nodig is om goed te kunnen blijven presteren. Dr.Veggie werkt alleen met verse en eerlijke ingredienten. Ze gaan wekelijks zelf op pad om voor de groentesappen de beste groente en fruit te kopen. Ik vind het zelf heel erg fijn om mijn dagelijks dieet aan te vullen met Dr.Veggie. Ik voel me energieker en door alle pure ingredienten zeker ook gezonder!

Dr Veggie foto 2 630

2. Dr.Veggie is puur en smakelijk!
Puur en smakelijk is waar Dr.Veggie voor staat. Dat is ook de reden waarom Dr.Veggie zelf de verse groenten en fruit haalt en alleen met onbewerkte producten werkt. De groenten worden geperst doormiddel van een slowjuicer en direct na het persen ingevroren doormiddel van een shockvriezer. Hierdoor blijven de vitamines, mineralen en gezonde enzymen goed bewaard en zijn de sappen zo vol van smaak. Daarnaast zitten er geen kleurstoffen, conserveer en smaakmiddelen in de sappen. Ik vind de sappen echt heel erg lekker. Normaal gesproken ben ik namelijk niet zon fan van groente en fruitsappen maar die van Dr.Veggie zijn echt verrassend lekker! Ook is er veel keus aan verschillende smaken. Van biet betoverend, naar gele paprika genot tot sla sensationeel. Hoe leuk zijn die namen trouwens? Je kan dus lekker afwisselen in verschillende smaken!

Dr veggie 630 foto3
3. De Dr.Veggie shots en flesjes zijn makkelijk mee te nemen en heel gemakkelijk te bestellen!
Het leven moet een beetje makkelijk zijn. Ik hou ervan om niet teveel te moeten voorbereiden. Het moet gewoon niet teveel gedoe zijn, want anders doe ik het niet. Dr.Veggie is daarom voor mij de perfectie uitkomst. Want hoe handig deze vitamines en mineralen in deze leuke meeneem flesjes? Je neemt gewoon je dagelijkse portie van 250 gram groente zo mee in je tas! Voor onderweg, op werk of op school. Name it! Dr.Veggie kan overal met je mee naartoe. Om het allemaal nog gemakkelijker voor je te maken zijn de heerlijke sappen via internet te bestellen en worden ze gewoon bij je thuis bezorgd. Heerlijk toch! Zonder veel moeite een heerlijke gezonde levensstijl met de lekkerste sappen van Dr.Veggie! Ik zei toch dat je ze moet uitproberen ;-) 

Heb ik je aandacht gewekt en wil je ook eens zon lekker Dr.Veggie sapje uitproberen? Neem eens kijkje op de website! Naast alle losse sappen verkoopt Dr.Veggie ook sapboxen en abonnementen. Genieten en gezond zijn gaat perfect samen! Cheers!

 

-

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Dr.Veggie

Leave A Response