My Daily Fashion Dosis

LIFESTYLE & FOOD | FRIENDS, FOOD & FUN

De zon is de afgelopen dagen weer lekker aan het schijnen. Heerlijk! Tijd om er lekker van te genieten met een koud wijntje, bier en een snackjes. Om te vieren dat de zon eindelijk weer in Nederland schijnt, leek het me een leuk idee om al mijn vrienden en vriendinnen uit Haarlem uit te nodigen voor een gezellige party op mijn balkon.

van dobben 1 650

Aangezien ik een enorme bitterbalfanaat ben, wilde ik graag bitterballen en kroketten als snack serveren bij de wijn en biertjes. Afgelopen jaren kon ik dit helaas niet doen, omdat ik geen frituurpan heb. Een vriendin en mede-bitterbalfanaat tipte me erop dat er nu sinds kort ook Van Dobben ovenbitterballen en croquetten in de supermarkt verkrijgbaar zijn. WHOEHOE! Dit liet ik mij geen 2 keer vertellen, op naar de supermarkt om al mijn benodigheden voor mijn Balkon Bitterbal en croquetten party te halen. Zie hierboven alles wat je nodig hebt voor je eigen bitterballen- croquetten festijn.

van dobben 2 650

De twee bitterballen liefhebbers mogen natuurlijk als eerste de van Dobben bitterballen en croquetten uitproberen. Mmm ze zijn echt even lekker als de frituur bitterballen! #happygirls

van dobben 5 650

Ondertussen hebben de mannen ook al trek gekregen in een snack. Ze zijn het gelukkig ook eens, de ovenbitterballen zijn even lekker als de frituur snacks.

van doben 4 650

Sharing is caring ;-) Laat ik er nog maar snel een pakken voordat ze op zijn.

van dobben 3 650
Cheers! Mijn balkonparty is geslaagd! Zon, de leukste vrienden en vriendinnen en natuurlijk niet te vergeten de lekkerste Van Dobben ovenbitterballen en croquetten. Dit bitterballen festijn is zeker voor herhaling vatbaar. Laat de de zomer maar komen ;-)!

 

-

Deze blog is in samenwerking met Van Dobben
Voor meer informatie: www.vandobben.nl

Leave A Response