My Daily Fashion Dosis

LIFESTYLE // HET LEVEN VAN EEN ZZP-ER

Carmenl 12 december 2017 Inspiration, lifestyle, travel Geen reacties

2017 was een geweldig jaar voor mij. Mijn droom om mijn eigen bedrijf te hebben is uitgekomen. 1 April ben ik begonnen als ZZP-er en ben ik fulltime aan het bloggen en instagrammen. Werken als ZZP-er heeft veel voordelen. Je hebt alle vrijheid, je kan reizen wanneer je maar wilt en je kan je eigen tijd en projecten in te delen. Door deze stap te zetten ben ik ook op het gebied van reizen mijn dromen achterna gegaan. Ik ben mijn reisbucketlist gaan afwerken en heb dit jaar al een aantal leuke bestemmingen mogen afstrepen zoals; Marrakesh, Ibiza, Sicilië, Barcelona, Toulouse, Bali etc.

Allianz 1 650

Reizen is belangrijk voor mijn werk als online influencer. Ik probeer constant ‘on top of my game’ te blijven met het creëren van de beste content op de mooiste bestemmingen. De wereld heeft erg veel mooie plekken en deze wil ik graag vastleggen en delen met mijn volgers. Ik merk dat toeristische plekken en de nieuwste hotspots erg populair zijn onder mijn volgers. In 2018 zal ik hier zeker weer op inspelen en deze plekken gaan bezoeken en vastleggen.

Allianz 2 650

Naast alle leuke voordelen heeft het werken als ZZP-er natuurlijk ook nadelen. Je inkomen is onzeker en niet constant. De ene maand heb je veel klanten en is je inkomen bovengemiddeld de andere maand kan dit anders en/of minder zijn. Tevens moet je zelf zorgen voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor je niet meer kan werken. Dit is voor een ZZP-er een ramp wanneer dit gebeurd en je bent niet goed verzekerd.

Allianz 3 650

Over dit onderwerp ben ik daarom als ZZP-er dit jaar goed gaan nadenken. Onder een fotoshoot in Ibiza deze zomer brak de schommel en viel ik op de grond. Gelukkig had ik niets ernstigs, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Ik had bijvoorbeeld mijn arm kunnen breken, waardoor ik maanden geen foto’s meer zou kunnen maken.
Zonder arbeidsongeschiktheidsverzekering zou ik dan maanden geen inkomen hebben en het met mijn spaargeld moeten doen. Je bent niet dagelijks bezig met de ‘what-ifs’ maar het is toch handig om alles goed geregeld te hebben.

Allianz 9 650

Ik ben dus gaan zoeken naar een goede en geschikte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mij als ZZP-er. Op dit moment ben ik mijn AOV aan het laten berekenen bij Allianz. Ik wil mijn zaakjes goed geregeld hebben in 2018 en ik zag dat Allianz nu een aanbieding heeft. De eerste 3 maanden gratis AOV als je de verzekering voor 1 januari afsluit. Goede deal lijkt mij, dan bespaar ik nog wat extra geld om uit te geven op een van mijn aankomende werktrips. Ik ga in ieder geval mijn jaar goed geregeld beginnen. Wil jij dit ook? Laat jouw AOV ook berekenen!

Allianz 11 650

Het is zon fijn gevoel als alles geregeld is. Ik kan 2018 goed beginnen en ik voel me ik me zo vrij als een vogeltje!
Laat die mooie tripjes maar komen!

Leave A Response