My Daily Fashion Dosis

LIFESTYLE // PIMP YOUR HOME WITH WERELDKAARTEN.NL

Carmenl 26 november 2018 Geen categorie, home, Inspiration, lifestyle Geen reacties

De dagen worden kouder en het wordt steeds vroeger donker. Dit betekent heel veel kopjes thee op de bank en uren netflixen onder een warme deken. Nu ik meer uren thuis doorbreng, merk ik dat ik mijn huisje gezelliger wil maken. Kaarsen en lichtjes geven al extra sfeer, maar ik wilde ook mijn muur ‘oppimpen’. Daarom ben ik op zoek gegaan naar toffe wanddecoratie.

Ik zat te denken aan een leuke canvas foto van de vakantie in Frankrijk samen met mijn vriend. Op Canvas Company heb je namelijk mega veel opties om je foto’s op canvas te laten maken. Altijd leuk om een mooie foto op canvas in je huis op te hangen. Leuk om naar te kijken en herinneringen op te halen. Op de website kwam ik ook een wereldkaart op canvas tegen. Dat idee vond ik eigenlijk ook super cool! Een wereldkaart in je woonkamer, hoe tof?!

Ik reis erg veel voor mijn werk om content te maken, dus ik wilde graag een wereldkaart kopen. Lekker turen naar de wereld onder het genot van een kopje thee en alvast mijn reisplannen voor 2019 bedenken.

wereldkaarten 3 650

Op wereldkaarten.nl kwam ik de leukste wereldkaarten tegen. Niet normaal zoveel keus!!! Van wereldkaarten op canvas tot een wereldkaart prikbord. Je kan het zo gek niet bedenken. Daarnaast kan je ook op thema zoeken. Waar je zelfs wereldkaarten met dieren tegenkomt. Kortom voor ieder wat wils of het nu voor je eigen woonkamer is, voor de kinderkamer of als kado voor een vriendin, je kan zeker slagen. Zelf wilde ik graag iets vrolijks en in kleur. In deze donkere dagen heb ik wat kleur in mijn leven nodig.

wereldkaarten 2 650

En wat is nou vrolijker dan de kleur roze. Ik ben echt een pink-addict!! Lekker girly! Deze wereldkaart is echt voor mij gemaakt haha! Ik heb dus uiteindelijk gekozen voor een mooie grote wereldkaart op poster, zodat ik hem boven mijn bank in de woonkamer kan ophangen. De kaart zegt het al We need some pink. I need some pink to survive the darker days ;-)! Plus mijn woonkamer needed some pink, het is er meteen super gezellig van geworden.

_wereldkaarten 1 650

Nou ik blijf lekker op mijn roze wolk zitten en ik ga de komende tijd nog meer uren in mijn gezellige huisje doorbrengen. Daydreaming about all my pink destinations en ik ga ook eens even kijken of die leuke vakantiefoto op canvas van mijn vriend en mij nog ergens een plekje in huis kan krijgen. ;-) Hoe meer wanddecoratie, hoe leuker en gezelliger natuurlijk!

-

Deze blog is gemaakt in samenwerking met wereldkaarten.nl en canvascompany.nl

Leave A Response