My Daily Fashion Dosis

LIFESTYLE // TOMORROW IS NOW

Carmenl 21 december 2018 Events, Inspiration, lifestyle Geen reacties

Wat doe jij morgen? Denk je veel na over morgen? of juist helemaal niet?
Zelf ben ik eigenlijk altijd bezig met de toekomst. Vooral in December ga ik nadenken over mijn nieuwe plannen voor 2019.  Hoe ga ik mijn bedrijf optimaliseren en naar een hoger level tillen? Welke reizen wil ik nog graag maken? Hoe blijf ik gezond en wordt ik fit? en zo nog veel meer vragen en toekomstplannen.

Om je te helpen bij je toekomstplannen en keuzes organiseerde Randstad afgelopen woensdagavond 19 December  het event ‘Tomorrow is Now”. Een inspirerend event voor jongeren gericht op de toekomst. Dit event wilde ik natuurlijk niet missen! Mocht je er niet bij hebben kunnen zijn, hierbij een recap van mijn ervaring van deze speciale avond:

randstad 1

De avond begon met een inspirerende video van Randstad over morgen en een intro van Elten Kiene. Veel jongeren en studenten waren aanwezig om geinspireerd te raken en na te denken over de dag van morgen.

randstad 2

Na de intro werden we overdonderd door een aantal talentvolle jongeren die hun eigen teksten en poetry slam voordroegen. De teksten die zij voorlazen raakte mij heel erg. Ik vond het super mooi om te zien hoe zij hun eigen emoties op papier zetten en deze zo mooi konden overbrengen. Ook de teksten hebben mij aan het denken gezet en geinspireerd tot nieuwe ideeen en inzichten.

randstad 3

Na de mooie woorden werden we zelf ook aan het werk gezet. We werden in groepen verdeeld en onder leiding van een van de sprekers kregen we les in teksten. Ik zat in de groep van de talentvolle M. Hij vertelde over zijn ups en downs in zijn leven en hoe die hebben geleid tot de dag van vandaag. Door na te denken over morgen, creeer jij je eigen toekomst… en dat is zo waar! Alleen jij bepaald je toekomst en welke kant je op gaat.

randstad 4

Geinspireerd door de woorden van M. en zijn Poetry Slam tips moesten we zelf beginnen met onze tekst over morgen. Ik vond het super moeilijk om te beginnen maar uiteindelijk is er in een paar minuten toch nog een kleine poetry slam uit mijn pen gekropen;

Als ik aan morgen denk…
Denk ik aan een nieuwe dag creeeren,
om mezelf en anderen te inspireren. 
Denk ik aan mijn doelen en stoutste dromen,
Om uiteindelijk tot persoonlijke groei te komen. 
Gelukkig zijn in een wereld vol met liefde,
Loop ik morgen rond als een smoorverliefde…

randstad 5

Na inspanning is er natuurlijk tijd voor ontspanning! Als klapper op de vuurpijl kwam Jonna Fraser optreden! Lekker dansen en even al je gedachtes laten gaan. Iedereen ging uit zijn dak! Het was zo vet!!

randstad

Wat een top avond! Ik ben super geinspireerd en enthousiast over de dag van morgen en de toekomst. Ik heb mijn plannen voor morgen alvast op papier gezet:

- Ik wil nog meer gaan reizen en nieuwe plekken gaan ontdekken.
– Meer inspirerende content maken.
– Mijn business uitbreiden met een webshop
– Beter voor mezelf zorgen en gelukkig zijn met mezelf
– Mensen om mij heen heel veel liefde geven.

Hoe denk jij over morgen? En wat zijn jouw plannen? Ben jij ook geïnspireerd geraakt door het event of deze blog? Laat het mij weten in een comment! #Watdoejijmorgen?
Deze blog is gemaakt in samenwerking met Randstad

Leave A Response