My Daily Fashion Dosis

LIFESTYLE | UNLIMITED IN PARIS

Carmenl 29 november 2017 Fashion, lifestyle, travel Geen reacties

BONJOUR PARIS! Voor mijn werk als online influencer ben ik vaak op reis. Ik bezoek de mooiste en leukste plekken om mooie content te schieten. Dit weekend was ik in Parijs voor een aantal toffe instagram foto’s.

T-mobile Sim only 5 650

De wereld is mijn catwalk. Overal waar ik ben laat ik mij inspireren en spot ik mooie locaties om te fotograferen. Zodra ik deze ‘hotspots’ heb gefotografeerd wil ik deze natuurlijk als online influencer meteen met jullie delen op social media of mijn blog. Bereikbaarheid is voor mij en mijn werk heel belangrijk. Gelukkig is dit geen probleem, met mijn Sim Only abonnement kan ik Unlimited bellen en sms’en + heb ik 10GB data in de EU. Rechtstreeks vanaf het Louvre staat mijn instagramklikje online. YASSS! De likes stromen binnen, onder het bewonderen van het mooie Louvre en de rest van Parijs, check ik stiekem mijn instagram- like-updates ;-).

T-mobile Sim only 4 650

Zei iemand Unlimited bellen?! In dat geval laat ik mijn vriendinnen even weten hoe het in Parijs is! Daarnaast is Unlimted bellen, smsen en internetten ook super handig om de hipste restaurants en hotels op Tripadvisor te reserveren, de mooiste wandelroutes in Parijs via google maps te ontdekken of als je hakken aan hebt een uber te bestellen om van het Louvre naar de Eiffeltoren te komen.

T-mobile Sim only 2 650

Wat is de Eiffeltoren toch fotogeniek en prachtig in de herfst. Meteen even delen op instastories. Mijn blog en instagram foto’s maak ik meestal met mijn Olympus Pen Camera of met mijn telefoon die ik altijd bij de hand heb. Alle foto’s die ik maak moeten van een hoge kwaliteit zijn. Mijn huidige Samsung maakt mooie foto’s, maar omdat ik mijn mobiel niet alleen prive gebruik maar ook voor werk wil ik altijd de nieuwste en telefoon met de beste camera hebben. In Maart/April komt de nieuwe Samsung Galaxy S9 uit. Deze staat zeker al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik hoop stiekem dat sinterklaas of de kerstman deze mij komt brengen in December, maar voor het geval ze mij overslaan en er een roe in mijn schoen zit ben ik alvast aan het sparen voor deze gadget. Elke maand zet ik een bedrag opzij om de Samsung Galaxy S9 te kunnen kopen in het voorjaar, zodat ik mijn voordelige T-Mobile Sim Only abonnement kan behouden.

T-mobile Sim only 650

Nog een paar geweldige plaatjes om te direct te delen op mijn socials.

T-mobile Sim only 3 650

Terug van mijn ‘Tour de Paris’ begin ik meteen op mijn hotelkamer alle foto’s te bekijken en te bewerken. Door alle foto’s bijna vergeten om mijn e-mail te checken. Ohja en waar gaan we vanavond uit? Laat ik ook even google checken voor de tofste nachtclubs. Of blijven we lekker in het hotel? Met Unlimted Data kunnen we ook Netflixen…
Zo blij dat ik met mijn Sim Only Unlimited abonnement alle opties beschikbaar heb. Wil jij dit ook hebben? Check de T-mobile website voor meer informatie. Tele2 heeft ook een unlimited abonnement maar persoonlijk vind ik het bereik van T-Mobile en de deal met de EU beter.. Als leuk extratje heeft T-Mobile een deze maand een actie; Sluit nu een 2-jarig Go Unlimited abonnement af en krijg 6 maanden Netflix cadeau. Hoe fijn is dat?! Laat ik vanavond maar lekker uit gaan in Parijs, want de aankomende 6 maanden zit ik waarschijnlijk te Netflixen ;-)

-

Deze blog is in samenwerking met T-Mobile Nederland

Leave A Response