My Daily Fashion Dosis

LIFESTYLE & WERK // 5 REDENEN WAAROM WERKEN BIJ LA PLACE LEKKERSTE BIJBAAN VAN NEDERLAND IS!

Carmenl 1 mei 2019 food, lifestyle, work Geen reacties

La Place wie kent het niet?! Het restaurant met de heerlijke vers belegde broodjes, zelfgemaakte appeltaart, smoothies en ga zo maar door… Ik wordt er altijd mega blij van! Wanneer ik een La Place zie moet ik altijd even naar binnen om wat lekkers te smikkelen. Afgelopen week ging ik ook naar La Place alleen dit keer was het niet om iets lekkers te eten, maar om een dagje mee te kijken en vooral te werken in de keuken van La Place.

De eindexamens staan namelijk weer voor de deur en de zomermaanden komen er bijna aan, dus dat betekent de ultieme kans om even wat extra geld bij te verdienen voor een heerlijke vakantie, een festival of die ene toffe bikini of zwembroek. Aangezien jullie veel te druk zijn met de voorbereidingen van het eindexamen en het klaarstomen voor de zomer ging ik voor jullie proefdraaien om te kijken of werken bij La Place net zo leuk en lekker is als het eten.

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik al heel blij wordt van heerlijk eten. Dit zou voor mij al DE REDEN zijn om als bijbaan/vakantiebaan bij La Place aan de slag te gaan, maar na een hele dag te hebben meegewerkt ben ik achter veel meer toffe dingen gekomen EN ik weet zeker dat La Place de leukste en lekkerste bijbaan van Nederland is!!! Waarom? Lees maar mee…

LA PLACE BLOG 3 650

1. Je bent de hele dag met vers en gezond eten bezig.
Ja, ik weet al wat je denkt… Ik begin natuurlijk meteen weer over eten. Maar het is gewoon zo! Je bent de hele dag bezig met lekker maar vooral vers en gezond eten. Elke ochtend worden verse producten geleverd om de heerlijkste gerechten zelf met de hand klaar te maken. Van de gezondste smoothies tot de lekkerste belegde broodjes. Al die verse groente en fruit, die mooie en vrolijke smoothie kleurtjes en klanten die volop genieten van hun maaltijd daar wordt je gewoon blij van!

LA PLACE BLOG 7 650

2. Je kunt leren koken zonder dat je een keukenprins of prinses bent!
Misschien lijkt het lastig een baan waar je moet koken, maar ik kan je vertellen… Je hoeft helemaal geen keukenprins of prinses te zijn om bij La Place te kunnen werken. Ik ben totaal geen keukenprinses en ik heb deze lekkere appelkruimeltaart in 1 dag (wat zeg ik? in 1 ochtend!!) leren maken. Dus ook al heb je helemaal geen kookervaring, bij La Place staan ze ervoor open om je alles te leren. Van een appeltaart tot een goed belegde pizza tot een wok gerecht met gamba`s. Hoe cool is het om geld te verdienen en ook nog eens kookervaring op te doen?

LA PLACE BLOG 8 650
3. La Place is een flexibele werkgever.
Aangezien het leven als een student al druk genoeg is, is het belangrijk dat je kan werken op de dagen en tijden dat jouw uitkomt. Bij La Place is dit geen probleem. Ze houden rekening met jouw vakantie en schoolrooster en er is een mogelijkheid om in de avonden en weekenden te werken. Super chill dus!

LA PLACE BLOG 1 650

4. Het is een leuke werkomgeving met gezellige collega`s.
Naast opdoen van kookervaring en leuke werkzaamheden vind ik het altijd mega belangrijk dat de werksfeer goed is en dat er leuke collega`s werken. Als de vibe goed is en de collega`s tof zijn, is de werkdag zo om. Mijn dag bij La Place is echt voorbij gevlogen. De sfeer was super! Iedereen is enthousiast in wat hij of zij doet en er is ruimte om van elkaar te leren en af en toe stiekem een lolletje te trappen. Hihi ;-)!

LA PLACE BLOG 6 650

5. Er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden.
Je wordt niet alleen opgeleid tot keukenprins of prinses, want bij La Place zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Ondernemerschap wordt gestimuleerd en er is ruimte voor eigen initiatief op de werkvloer. Daarnaast kun je zelfs een opleiding behalen met het opleidingstraject (BBL) van La Place. En alsof het allemaal nog niet tof genoeg is… La Place betaald deze opleiding. Dus WOW, wacht eens even! Geld verdienen voor een vakantie, leren koken en ook nog een de mogelijkheid hebben tot een betaalde opleiding door La Place… Ik zei het toch…!!?

Werken bij La Place is de leukste en lekkerste bijbaan van Nederland!!!!

Ben jij net zo enthousiast geworden als ik? en ben je opzoek naar de lekkerste bijbaan/vakantiebaan van Nederland?
Klik even op deze link en vind je ideale bijbaan of vakantiebaan! 

 

 

-

Deze blog is gemaakt in samenwerking en met dank aan La Place Nederland

Leave A Response